Craveless Recension: Fungerar det mot sötsuget?

Craveless recension

Innehåller annonslänkar

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Craveless är ett av nordens mest populära kosttillskott för viktminskning. Hur upplevde vi produkten, och vad blev resultatet av vår recension?

Craveless logo

Craveless

Prova Craveless gratis i 30 dagar!

Craveless Recension: Kort Sammanfattning

Craveless

5
Craveless logo

Craveless är en bantningsprodukt som särskilt utvecklats för att minska sötsug och hungerkänslor. Produkten innehåller rikliga mängder krom som även har en stabiliserande effekt på blodsockret.

Många uppger också att de fått ökad energinivå av Craveless. Mycket av orsaken till detta är nog de noggrant utvalda ingredienserna. Produkten innehåller både vitamin B6 och B12 som båda har en påvisbar effekt på energinivån.

Totalt innehåller Craveless 7 naturliga aktiva ingredienser som alla sägs kunna bidra till minskat sötsug och ökade energinivåer. Förutom B-vitaminer och krom hittar vi zink, chili, grönt te och moringa i tillskottet.

Chili innehåller den aktiva ingrediensen capsaicin som har visat sig ha effekt på kroppens förbränning. Flera studier har också visat att grönt te-extrakt kan öka den naturliga fettförbränningen i kroppen.

Craveless finns att få som en praktisk prenumerationstjänst. Leveranserna kommer var 4:e månad, och månadspriset är i skrivande stund endast 299 kr/mån. Ingen bindningstid!

Vad är Craveless?

Craveless är en bantningsprodukt som är speciellt utvecklad för att minska sötsug och hungerkänslor. Produkten marknadsförs som ett effektivt hjälpmedel för en sund viktminskning.

Förutom den aptitdämpande effekten kan Craveless potentiellt även öka förbränningen. Det är främst capsaicin (chili) och grönt te-extrakt som kan bidra till den effekten.

Craveless är både utvecklat och framställt i Norge och säljs av företaget NorwegianLab. Produktionen uppfyller de höga kraven i GMP-standarden (Good Manufacturing Practice). Fabriken som tillverkar Craveless ligger i Fredrikstad, HACCP- och FDA-godkänd.

I praktiken innebär det att produkten uppfyller de strikta kraven från FDA (Food and Drug Administration).

Fungerar Craveless mot sötsug?

Det de flesta undrar över är givetvis om Craveless har någon effekt. Vi har testat flera bantningsprodukter och står faktiskt fast vid vårt intryck av att Craveless har en märkbar effekt.

Tillverkaren själv rekommenderar att man använder tillskottet i 2 – 4 månader för att få bästa effekt. Efter att ha tagit det i 1 månads kunde vår testperson faktiskt konstatera att sötsuget hade minskat. Självklart tänger vi inte för möjligheten att placeboeffekten kan ha spelat in här, men oavsett vilket blev resultatet detsamma – sötsuget minskade!

Om vi ​​skulle peka ut en av ingredienserna som ledde till det minskade sötsuget får det bli krom. Krom har en dokumenterad effekt mot sötsug och med Craveless får du i dig hela 110 mikrogram krom per dygnsdos.

Vår testperson upplevde också en liten viktnedgång under testperioden. Craveless påstår själva att vissa av ingredienserna kan leda till ökad förbränning. Främst omnämns chili och grönt te-extrakt.

Som alltid är vi lite skeptiska till diverse ingredienser som kan öka förbränningen. Ofta får man inte den där enorma effekten. Man förbränner i alla fall inte mer än 50 – 100 kcal extra per dag baserat på enbart ingredienserna.

Vi tror snarare att den dämpande effekten för sötsuget var den huvudsakliga orsaken till viktnedgången. Enligt vår uppfattning håller Craveless därför vad de lovar – sötsuget minskar!

Craveless logo

Craveless

Prova Craveless gratis i 30 dagar!

Hur ska du använda Craveless?

För bästa möjliga effekt rekommenderas att du använder Craveless i minst 2 – 4 månader. Du kan få en märkbar effekt tidigare, men för en bestående förändring rekommenderas att du tar tillskottet kontinuerligt under en längre tid.

Rekommenderad dygnsdos är 1 – 2 tabletter per dag. I vårt test tog testpersonen endast 1 tablett om dagen, vilket i sig räckte för att få en märkbar effekt. En tablett innehåller trots allt 110 mikrogram krom vilket är mer än tillräckligt för att täcka dagsbehovet. Samtidigt gynnas din plånbok också av att du bara tar 1 tablett om dagen.

Exakt när du tar Craveless är inte särskilt viktigt. Det enklaste är nog ändå att ta tillskottet på morgonen, precis innan frukost.

Kan Craveless användas tillsammans med andra läkemedel?

En vanlig fråga för många kosttillskott är om de kan användas tillsammans med andra läkemedel. Enligt tillverkaren bakom Craveless rekommenderas det att du rådfrågar en läkare om du redan använder några andra läkemedel.

Detta är en bra tumregel att ha varje gång man börjar med ett nytt kosttillskott!

Hur mycket kostar Craveless?

Craveless finns att få som en praktisk och prisvärd prenumerationslösning. Abonnemanget kostar 299 kr/mån, och det kommer nya leveranser var 4:e månad. En leverans kostar därför 1 196 kr.

Vi på redaktionen uppskattar också att prenumerationen erbjuds utan bindningstid. För att avsluta din prenumeration behöver du bara logga in på användarportalen på NorwegianLab. Observera för övrigt att du måste avsluta prenumerationen 14 dagar före nästa leverans.

Obs! Du kan nu prova Craveless gratis i 30 dagar!

Craveless logo

Craveless

Prova Craveless gratis i 30 dagar!

Läs också: MetaBurn Recension: Läs vårt test!