MetaBurn Recension: Läs vårt test!

Innehåller annonslänkar question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har satt klorna i den populära bantningsprodukten MetaBurn. Hur klarar sig MetaBurn i vårt test, och hur upplevde vi den?

Metaburn

MetaBurn

Prova MetaBurn gratis i 60 dagar!

MetaBurn: Kort Sammanfattning

MetaBurn

Metaburn

De senaste åren har MetaBurn blivit väldigt populärt och i skrivande stund har produkten använts av över 45 000 kunder.

MetaBurn är ett naturligt kosttillskott som kan bidra till både ökad ämnesomsättning och minskat sötsug.

Produkten är särskilt framtagen för att du ska kunna hålla vikten, och man hittar därför rikliga mängder krom i detta tillskott som har en stabiliserande effekt på blodsockret.
Krom har även den fördelen att det bidrar till en stabil energinivå och du kommer märka att hungerkänslan mellan måltiderna minskar.

Denna unika bantningsprodukt innehåller inte bara krom då man också hittar rikliga mängder chili, grönt te, wakame och B-vitaminer i tillskottet.

Trots att ingredienslistan inte låter särskilt banbrytande ser man ändå att denna verkningsfulla blandning av naturliga ingredienser ger väldigt bra resultat.
Överlag är kunderna väldigt nöjda med produkten och flera har uppgett att de har lättare att hålla vikten – mycket på grund av det avsevärt minskade sötsuget.

Gratis provperiod utan bindning!

Vad är MetaBurn?

Metaburn
MetaBurn är en väl ansedd bantningsprodukt, levererad av den välkända leverantören Vitamail.

I grova drag är MetaBurn ett kosttillskott som är särskilt framtaget för att dämpa sötsuget och öka fettförbränningen i kroppen.

MetaBurn har utvecklats av den norska leverantören Vitamail, och har sedan lanseringen fått över 250 000 kunder i Norden. Tillverkaren hävdar att MetaBurn bygger på forskning, och att endast naturliga ingredienser används.

Samtidigt kan du känna dig trygg med att MetaBurn uppfyller de stränga svenska kraven på kosttillskott. Tillskottet tillverkas i enlighet med riktlinjer från den svenska livsmedelsmyndigheten och den europeiska livsmedelsmyndigheten (EFSA). Dessutom skickas alla kosttillskott från Vitamail till Eurofins, som är ett av världens främsta analysföretag, för en ännu noggrannare kvalitetskontroll.

Har MetaBurn någon effekt?

Metaburn Kapslar
Flera uppger god effekt, och man behöver bara 2 kapslar om dagen.

Den stora frågan är förstås om MetaBurn har någon effekt. Vår testperson var till en början ganska skeptisk till bantningsprodukter, men valde ändå att ge produkten ett försök.

Under de första veckorna märkte inte testpersonen någon särskilt stor effekt. Sötsuget var nästan detsamma som tidigare så det var alltså inte lättare att låta bli mjölkchokladen som såg så trevlig ut i skåpet. Om man faktiskt läser instruktionerna från tillverkaren är det knappast förvånande att effekten inte märktes direkt.

Vitamail rekommenderar att du använder MetaBurn kontinuerligt i 4-6 månader för att märka någon effekt. Vi blev därför ganska förvånade när vår testperson upplevde en märkbar effekt redan efter ca 1 månad. Om detta var placebo eller inte är svårt att säga, men resultatet var i alla fall tydligt. Sötsuget minskade!

Innan du börjar med MetaBurn kan det ändå vara klokt att dra ner på förväntningarna lite. Som det för övrigt framgår i testet – MetaBurn är ett tillskott, tänkt att hjälpa dig på vägen med din viktminskning. Oavsett vilken bantningsprodukt du väljer är det ändå viktigt att du gör en hel del av jobbet själv. Resultaten kommer inte automatiskt även om du tar 2 kapslar MetaBurn om dagen.

Med andra ord, om du fortsätter att äta ohälsosam skräpmat varenda eviga dag kan MetaBurn inte göra så mycket för att hjälpa dig. Om du däremot har svårt att kontrollera sötsuget och behöver lite extra hjälp kan MetaBurn vara en bra lösning!

Metaburn

MetaBurn

Prova MetaBurn gratis i 60 dagar!

Vad säger kunderna?

I vårt test av MetaBurn använde vi endast en testperson. Rent generellt kan detta säga aningen lite om kvaliteten på produkten, men ofta kan det vara bra att ta en titt på kundernas omdömen.

Efter en noggrann genomgång av kundernas omdömen kunde vi snabbt konstatera: MetaBurn fungerar bra för många!

Vi ska ta en närmare titt på några av recensionerna från kunderna.

Camilla Maria: ”Jag tycker att de fungerar bra, jag är inte lika sugen på godis längre.”

Mona Helen: ”Jag märker ökad fettförbränning.”

Esther: «Jag är glad att magen har blivit mindre, på jobbet frågar alla vad jag har gjort sedan jag blivit smalare i ansiktet också. Jag rekommenderar METABURN 100%. »

Yvonne: «Det tog cirka 3 veckor innan jag märkte skillnad. Efter det kände jag nästan ingen hunger eller sötsug. Har provat många preparat utan effekt. Rekommenderar detta starkt, men du måste ha tålamod.”

Zakaria: ”Jag köpte faktiskt METABURN till min mamma som present. Hon har gått ner flera kilo under de månader hon har testat. Hon är jättenöjd och kommer fortsätta i ytterligare 4 månader så hon når sin målvikt, tack så mycket! »

Intressant nog ser man faktiskt att det inte bara är vår testperson som upplevt en märkbar effekt före de 4-6 månader som tillverkaren angett. Det gillar vi!

Hur använder man MetaBurn?

Metaburn Kapslar
För att få bästa resultat bör MetaBurn tas dagligen.

Tur nog är det inte särskilt svårt att komma igång med MetaBurn. Enligt tillverkaren ska man ta 2 kapslar dagligen. Här behöver man inte öka eller minska intaget allteftersom. Enkelt och bra!

För bästa effekt rekommenderas att kapslarna tas på morgonen, strax före frukost. Som tillverkaren själv uppger är det dock ingen fara om man väljer att ta kapslarna lite senare på dagen.

I vilket fall – 2 kapslar per dag och du är redo!

Exakt hur länge du ska ta MetaBurn varierar för övrigt från person till person. Tillverkaren rekommenderar som sagt att du tar MetaBurn i 4-6 månader för att uppnå bästa möjliga effekt. Så fort du nått din önskade målvikt kan det vara bra att prova att vara utan MetaBurn ett tag. Bantningsprodukter kan ha bra effekt, men det är trots allt ingen permanent lösning.

Metaburn

MetaBurn

Prova MetaBurn gratis i 60 dagar!

Kan MetaBurn användas tillsammans med andra läkemedel?

MetaBurn innehåller endast naturliga aktiva ingredienser, och några biverkningar från det här tillskottet har man inte funnit. Om du använder andra läkemedel kan du dock aldrig vara helt säker förrän du har rådfrågat en läkare.

Rådet är därför enkelt. Om du tar andra läkemedel bör du rådfråga en läkare innan du börjar med MetaBurn!

Hur mycket kostar MetaBurn?

Metaburn Antal Kapslar
En förpackning MetaBurn innehåller så många som 120 kapslar.

Till skillnad från många andra bantningsprodukter har MetaBurn ett förvånansvärt lågt pris. För endast 174 kr/mån får du fast leverans av MetaBurn direkt hem till brevlådan.

Leveranserna kommer var 4:e månad då du alltså får 2 förpackningar i varje leverans. Förpackningarna innehåller 120 kapslar vilket räcker till hela 60 dagars förbrukning!

Vi på redaktionen sätter också värde på att man kan prova MetaBurn gratis i 60 dagar. Det finns ingen bindningstid på provperioden, så du kan enkelt avbryta den när som helst om du känner för det!

Metaburn

MetaBurn

Prova MetaBurn gratis i 60 dagar!

Vad innehåller MetaBurn?

Metaburn Manual
MetaBurn innehåller noggrant sammansatta ingredienser för att dämpa sötsuget.

MetaBurn tycks alltså vara en bantningsprodukt som faktiskt fungerar bra för konsumenterna. Men vad exakt innehåller MetaBurn? Vi ska ta en närmare titt på hela ingredienslistan.

1. Krom

Krom bidrar till nedbrytningen av både kolhydrater, fettsyror och protein i kroppen. Och sist men inte minst: Krom hjälper kroppen att reglera blodsockret då det har en effekt på hormonet insulin.

Det är den här effekten som gör krom till en stor hjälp när man vill minska hungerkänslor. Detta är nog också mycket av orsaken till att kunderna uppgett att de fått minskat sötsug efter att de börjat använda MetaBurn.

MetaBurn innehåller 100 mikrogram krom per daglig dos.

2. Chili

Vissa studier har visat att chili kan öka ämnesomsättningen. Anledningen till detta är att chili innehåller höga halter capsaicin. Capsaicin har faktiskt visat sig öka ämnesomsättningen med så mycket som 25%!

I vilket fall detta hittar man även rikliga mängder antioxidanter i chili, vilket kan stärka immunförsvaret på sikt.

MetaBurn innehåller 50 milligram chiliextrakt per daglig dos.

3. Grönt te

Grönt te har ett naturligt högt innehåll av katekiner som har visat sig bidra till ökad ämnesomsättning. Samtidigt är det också vida känt att grönt te kan vara vätskedrivande. Mindre vatten i kroppen bidrar till att du får en stramare och mer väldefinierad look.

Vi blev därför glada när vi såg att innehållet av grönt teextrakt är högt i MetaBurn. Så mycket som 350 milligram per daglig dos!

4. Wakame

Om du inte har hört talas om wakame är detta helt enkelt en ätbar tång. Det intressanta med den här algen är att både japanska, danska och brittiska forskare har funnit att den kan bidra till ökad förbränning.

MetaBurn innehåller totalt 200 milligram Wakame-extrakt per daglig dos.

5. B-vitaminer

Förutom de fettförbrännande och hungerdämpande ämnena innehåller MetaBurn även rikliga mängder B-vitaminer.

Bland annat hittar man vitamin B2 i tillskottet. Detta vitamin är viktigt för kroppens förmåga att omvandla fettsyror, kolhydrater och proteiner till energi!

6. Biotin

Biotin är ett vattenlösligt vitamin och är viktigt för omsättningen av kolhydrater samt fett- och aminosyror i kroppen. Generellt sett är det ovanligt att människor får i sig för lite biotion genom kosten, och det rekommenderas att du konsumerar cirka 40 mikrogram biotin per dag.

Om man har en väldigt ensidig kost kan bristsymtom förekomma. Exempel på detta är ökat håravfall, illamående, trötthet, muskelvärk och depression.

Metaburn

MetaBurn

Prova MetaBurn gratis i 60 dagar!

Källor