Iviskin G3 Test: En kraftfull IPL-hårborttagare!

Innehåller annonslänkar question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Iviskin G3 är en kraftfull och skonsam IPL-hårborttagare som hittills fått mycket bra omdöme från konsumenterna. Hur blev resultatet av vårt test av Iviskin G3 och hur upplevde vi den?

Iviskin G3: Kort sammanfattning

BÄST I TEST - Iviskin G3

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Iviskin G3
Antal ljuspulser: 900 000 Ljuspulsfönster: 3 cm Behandlingsnivåer: 5 Våglängder: 640nm - 1100nm IceShield: Ja Energinivå: 5,5 J/cm2 Vikt: 250 gram

Något av det första som slår oss är att Iviskin G3 levereras med hela 5 olika behandlingsnivåer. Här kan du välja mellan många olika intensiteter, och jämfört med konkurrenterna erbjuder Iviskin många valmöjligheter.

Iviskin G3 är också en av de mest kraftfulla IPL-apparaterna när det gäller antalet ljuspulser. Den inbyggda lasern kan sända ut imponerande 900 000 ljuspulser. I praktiken innebär detta en förväntad livslängd på hela 15 år!

Samtidigt sätter vi stort värde på den innovativa IceShield-tekniken. Denna kylfunktion ser till att kyla ner huden i det område där behandlingen utförs.

Efter att ha testat Iviskin G3 under en längre period är vi också nöjda med själva resultatet. Iviskin G3 gör helt enkelt ett mycket bra jobb med att minska oönskad hårväxt!

Iviskin G3 är ett riktigt premiumval, utan att tillverkaren låtit detta gå ut över prisnivån i någon större utsträckning. Helt enkelt ett utmärkt alternativ för dig som vill få bukt med oönskad hårväxt!

Fördelar

  • 5 behandlingsnivåer.
  • 900 000 ljuspulser.
  • 15 års livstid.
  • Öppet köp i 90 dagar.
  • IceShield.
  • Skonsam behandling.
  • Snabbt resultat.
  • 100% nöjdhetsgaranti.

Nackdelar

  • Inget enskilt handtag.

Praktisk och stilren förvaringsask

Iviskin G3 förvaringsask
Den stilrena förvaringsasken matchar snyggt med hårborttagaren. Här är det kvalitet som gäller på alla nivåer!

Något av det första som slår oss när vi fått levererat Iviskin G3 är själva förvaringsasken.

Vanligtvis brukar vi inte ägna så mycket tid åt något som enkelt som en förvaringsask, men denna var vi helt enkelt tvungna att nämna. Bilderna talar för sig själva.

Det är tydligt att Iviskin vill profilera sig på marknaden som en riktig premiumleverantör. Förvaringsasken bekräftar verkligen detta. Vi bara älskar den söta lilla rosetten på askens framsida!

Vi på redaktionen har testat en hel del produkter, och oftast hamnar förvaringsaskarna och förpackningarna längst in i någon bortglömd skrubb. Asken till Iviskin G3 förtjänar ett bättre öde. Den här kommer bli använd!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!

Gott om plats för alla tillbehör

Förvaringsasken har gott om utrymme för alla tillbehör.
Förvaringsasken har gott om utrymme för alla tillbehör.

Förvaringsasken är givetvis inte bara till för att se snygg ut. Självklart fyller den också en praktisk funktion.

Asken har gott om plats för alla medföljande tillbehör. Som tur är finns det heller inte så mycket att hålla reda på. Förutom själva IPL-hårborttagaren och nätadaptern är det praktiskt taget bara bruksanvisningen du behöver ta med dig.

Tack vare de två små facken i botten av asken ligger din utrustning väl skyddad och det är inga problem att ta med sig Iviskin G3 när du är på resande fot!

Stilren design

Iviskin G3 Feature
Både förvaringsasken och hårborttagaren har en stilren design.

Efter att vi knappt kunnat slita oss från förvaringsasken är det dags att titta på själva hårborttagaren, Iviskin G3. Det är ju trots allt den vi vill testa.

Precis som med asken märker vi snabbt att Iviskin G3 har samma moderna och stilrena design. Hårborttagaren är belagd med en matt vit färg, medan knapparna och kanten runt displayen har en ljus bronsfärg. Kort och gott en snygg design!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!

Iviskin G3: Hur är den att använda?

OK. När vi nu är klara med designen kan vi gå över till det viktigaste. Hur är det egentligen att använda Iviskin G3? Med tanke på designen var förväntningarna minst sagt höga!

Smärtfri behandling

Iviskin G3 behandling
Vår testperson upplevde ingen smärta under behandlingen.

Något av det vi var mest nyfikna på innan vi började använda Iviskin G3 var om behandlingen orsakade någon som helst form av smärta. Efter flera omgångar med många ljuspulser kunde vi snabbt konstatera att behandlingen med Iviskin G3 inte upplevdes smärtsam.

På det hela taget upplevde vår testperson ingen smärta alls. Detta stämmer väl överens med informationen från tillverkaren. Tillverkaren hävdar själv att behandlingen är skonsam mot huden. Detta är också det intryck vi har efter ett flertal behandlingar!

Under vår testperiod testade vi Iviskin G3 på bland annat ben, armar, rygg och armhålor. Exakt vilka kroppsdelar Iviskin G3 lämpar sig för framgick också tydligt i bruksanvisningen.

Snabbt resultat

Vem vill inte snabbt ha synliga resultat?

När du behandlar huden med en IPL-hårborttagare ser du inte några omedelbara resultat. Detta är inget unikt för just Iviskin G3. Det är helt enkelt bara så som en IPL-maskin fungerar!

Innan vi fick Iviskin G3 hade vi dock blivit lovade synliga resultat på kort tid. Närmare bestämt på bara tre behandlingar, vilket i själva verket är toppskiktet av IPL-hårborttagare.

Vår testperson använde hårborttagaren en dag i veckan i totalt 12 veckor. Efter 3-4 behandlingar kunde vi glatt konstatera att hårväxten började avta. Ju fler behandlingar som gjordes, desto bättre blev resultatet.

Enligt tillverkaren uppnår du en fullständig och bestående effekt efter cirka 12 veckor. Jämfört med andra IPL-hårborttagare är detta i toppklass. Efter vår testperiod minskade hårtillväxten kraftigt och vi kunde snabbt konstatera att Iviskin G3 håller vad den lovar!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!

Behandlingsnivåer

iviskin g3 snabbknappar
Med hjälp av snabbknapparna kan du enkelt ställa in önskad behandlingsnivå.

Iviskin G3 erbjuder många variationsmöjligheter med sina 5 behandlingsnivåer. Här kan du välja mellan många olika intensiteter, och jämfört med konkurrenterna erbjuder Iviskin många valmöjligheter.

Varje behandlingsnivå ger olika våglängder och ljusintensitet. I praktiken kan du därför enkelt anpassa behandlingen så att den passar dig bäst. Det är också barnsligt enkelt att justera ljuspuls-nivåerna. Ett tryck på en av knapparna på sidan av apparaten, och voila. Nivån är justerad!

IceShield

Iviskin G3 ice shield
Den inbyggda IceShield-tekniken kyler huden under behandlingen.

När huden behandlas med en IPL-hårborttagare sänds det ut varma ljuspulser. Detta ljus kan ge upphov till en värmekänsla, och många kan uppleva detta som lite obehagligt.

Som en av få leverantörer i Sverige levereras Iviskin-apparaterna med innovativ IceShield-teknik. Denna kylfunktion ser till att huden kyls i det område där behandlingen utförs.

IceShield-tekniken är självklart inget man måste ha. Kylningen har ingen direkt inverkan på resultatet, men överlag gör den behandlingen mer skonsam och behaglig. Det gillar vi!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!

2 olika lägen

Som pricken över i:et har Iviskin valt att utrusta G3 med två olika lägen.

Det konstanta läget passar bra för större områden på kroppen, t.ex. armar och ben. I det här läget placerar du helt enkelt ljusfönstret mot huden. Sensorn tänds, vilket visar att hela lamphuvudet är i kontakt med huden. Därefter håller du inne blixtknappen och för maskinen varsamt över huden.

Enkelt läge passar bättre för små områden, t.ex. fingrar och tår. Också här placeras ljusfönstret mot huden. Därefter trycker du en gång på blixtknappen för att påbörja hårborttagningen. Flytta sedan ljusfönstret till nästa del av huden innan du trycker på blixtknappen igen. Fortsätt så här tills hela området är behandlat!

100% nöjdhetsgaranti

Med Iviskin G3 får du en 100% nöjdhetsgaranti. Det innebär att du kan testa produkten så många gånger du vill inom loppet av 90 dagar.

Inte nöjd? Då får du pengarna tillbaka!

Enkel att hantera

Iviskin G3 hantera

Det är inte bara de tekniska detaljerna som är viktiga när man köper en IPL-hårborttagare. Hårborttagaren bör ju också vara enkel att använda.

Iviskin G3 väger bara 250 gram och ligger bekvämt i handen vid användning. Här kommer du enkelt åt så gott som alla kroppsdelar, och Iviskin G3 är en säker vinnare för dig som vill ta bort hår över hela kroppen.

Vår testperson kunde utföra behandlingen på egen hand på de flesta delar av kroppen. Det var bara på ryggen det behövdes lite extra hjälp. För vår del orsakade detta dock inga större problem, eftersom det strängt taget inte fanns behov av att behandla på just det området.

Det enda negativa vi måste påpeka är att vi saknar ett separat handtag på apparaten. Detta skulle gjort hårborttagaren ännu lättare att hantera. Om du känner att du vill ha ett separat handtag på apparaten rekommenderar vi att du tittar på Iviskin G4!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!

Praktisk LED-display

Iviskin G3 Led display
Den praktiska LED-displayen är väl upplyst.

På framsidan av Iviskin G3 hittar du en rund LED-display. Displayen är väl upplyst och det är enkelt att läsa all information som visas på den.

Siffrorna på displayen visar hur många ljuspulser som återstår på apparaten. Vårt foto togs strax efter att vi fått hårborttagaren, och man kan alltså se att det finns hela 999 997 ljuspulser kvar.

På displayen finns också information om den behandlingsnivå apparaten är inställd på. Samtidigt visas också en liten snökristall om IceShield-funktionen är aktiverad. Användarvänligt!

Överraskande bra bruksanvisning

Iviskin G3 Manual
Bruksanvisningen finns på svenska och ger bra information till användaren.

Innan du börjar använda en IPL-hårborttagare finns det vissa saker du bör känna till. Hårborttagaren är inte avsedd för alla delar av kroppen, och din hudtyp avgör också om du bör använda apparaten.

Den medföljande bruksanvisningen ger bra information om vem som kan använda Iviskin G3. Samtidigt förklaras apparatens funktioner på ett tydligt sätt. Här finns instruktioner för underhåll, användning, felsökning, försiktighetsåtgärder och förberedelser inför användningen.

Jämfört med många andra produkter på marknaden är den här bruksanvisningen faktiskt en av de mer omfattande. Det uppskattas!

Iviskin G3: Sammanfattning

Iviskin G3 är en superbra hårborttagare för dig som vill ha en skonsam behandling. Med 5 behandlingsnivåer och IceShield-teknik kan behandlingen anpassas för de allra flesta.

Resultaten kommer inom loppet av bara 3 veckor, och själva designen är perfekt!

Iviskin.se logo

Iviskin G3

Skonsam behandling & snabbt resultat!