Betakaroten Premium Recension: Läs vårt test

Innehåller annonslänkar

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Många vill bli så bruna som möjligt under sommaren. Hur klara sig Betakaroten Premium i vårt test, och hur upplevde vi det?

Betakaroten Premium: Kort sammanfatning

Betakaroten Premium

5
getfitness-badge
Betakaroten premium

Betakaroten Premium levereras av Norisma, och är ett av de mest populära tillskotten av betakaroten i Sverige.

Med en dos på 15 milligram betakaroten per dag kan du känna dig säker på att huden blir både gyllene och brun.

Betakaroten Premium går att få via en mycket praktisk och prisvärd prenumerationslösning, så du behöver inte lägga in beställningar manuellt varje månad.
Abonnemanget har ingen bindningstid, och du betalar heller inget i frakt!

Betakaroten Premium är kort sagt ett mycket bra tillskott av betakaroten som hjälper dig att få den solbränna du önskar.
Den praktiska prenumerationslösningen ser till att du får regelbundna leveranser, och priset är absolut rimligt!

En av de största aktörerna på marknaden

Betakaroten Premium Tillskott
Betakaroten Premium är ett av Sveriges mest populära betakarotentillskott.

Betakaroten Premium levereras som sagt av Norisma som länge varit verksam på den nordiska marknaden. Bland märkena hittar du olika bantningsprodukter, melatonin för bättre sömn, olika omega-3-tillskott för veganer. Och inte minst betakaroten!

Betakaroten Premium är faktiskt ett av de mest erkända betakarotentillskotten på den nordiska marknaden. Tillskottet har funnits sedan 2008, och kunderna kommer ständigt tillbaka för att få brunare hud sommaren igenom.

Men har då Betakaroten Premium verkligen någon effekt? Vi ska titta närmare på det!

Får du brunare hud med Betakaroten Premium?

Betakaroten är egentligen ett vegetabiliskt ämne och ingår i en grupp ämnen som kallas karotenoider. När man äter betakaroten omvandlas det till vitamin A i kroppen. Detta vitamin är särskilt viktigt för dig som är mån om att upprätthålla en frisk och fräsch hud.

Vid intag av betakaroten lagras färgämnet i hudcellerna där underhudsfettet blir gyllenbrunt. När huden utsätts för solljus åstadkommer denna mekanism i praktiken att huden blir brunare. Det gäller både när du går på solarium och när du är ute i solen under varma sommardagar.

Obs: Även om Betakaroten Premium fungerar i solarium betyder det inte nödvändigtvis att solarium är en särskilt bra idé. Det är väldokumenterat att överdriven användning av solarier ökar risken för hudcancer!

Dessutom har Betakaroten Premium tillsatts med koppar. Koppar bidrar till en normal hudpigmentering, och i praktiken ger den dig ännu bättre resultat när du solar.

Om man tittar på feedbacken från kunderna råder det heller ingen tvekan om att Betakaroten Premium har god effekt. Genom en enkel undersökning svarade så många som 9 av 10 kunder att de fick brunare hud av att använda Betakaroten Premium. Flera uppger också att de blir mindre brända av solen när de använder Betakaroten Premium. Det gillar vi!

Betakaroten Premium

Betakaroten Premium

50% på första paketet!

Vad säger kunderna om Betakaroten Premium?

Överlag verkar det som att kunderna är väldigt nöjda med Betakaroten Premium. Vi tar en titt på kundrecensionerna!

Isabell: ”Väldigt nöjd med betakaroten och använde det regelbundet i flera år. Toppen!”

Daria: ”Använder den året runt och den fungerar!”

Nicoline: ”Det här är inget nonsens. Jag använder den själv och har fått mycket pigment. Jag har alltid haft problem med väldigt ljus hy, blir lätt solbränd och haft mycket soleksem! Efter att ha använt betakaroten i en månad förändrades allt. Blir sällan bränd av solen och blir väldigt snabbt brun! det bästa för mig var att jag inte fick soleksem längre heller. Rekommenderar alla som har problem med att bli solbrända på grund av låg pigmentering att testa detta! Vi har alla olika hudtyper så självklart får man inte samma bruna färg och tabletterna MÅSTE användas varje dag. Fungerar då perfekt!”

Hur ska Betakaroten Premium användas?

Betakaroten Premium Dosering
Den rekommenderade dagliga dosen är endast 1 tablett och förpackningen innehåller 30 tabletter.

Tur nog är det inte speciellt svårt att använda Betakaroten Premium på rätt sätt. Du tar helt enkelt bara en tablett per dag. Svårare än så är det inte!

För att få bästa möjliga resultat är det ändå viktigt att du följer rekommendationerna från tillverkaren. Det är trots allt inte så att man får gyllenbrun hud bara genom att använda betakaroten. Lite solande behövs också!

1. Innan du solar

För att uppnå bästa resultat bör du börja med Betakaroten Premium cirka 1-2 veckor innan du tänkt visats mycket i solen. Om du till exempel vet att du ska resa söderut om ett tag kan det vara bra att komma igång lite innan du packar väskorna och sätter dig på planet.

Genom att påbörja behandlingen några veckor i förväg bygger du en bra grund som huden har nytta av på sikt. Som Norisma själv säger: ”Solbrännan sitter i längre!”

2. När du solar

Under den tid du vistas mycket i solen är det viktigt att du fortsätter använda Betakaroten Premium. Tillverkaren uppger att detta ger ett ökat skydd mot solskador, och du får också maximal nytta av solstrålarna som träffar huden.

Trots att Betakaroten Premium kan ge ett ökat skydd mot solens kraftfulla UV-strålar finns det ändå en viktig sak du måste komma ihåg. Använd alltid solskydd, oavsett om du tar betakaroten eller ej!

3. Efter att du solat

Efter perioden med mycket sol rekommenderas att du fortsätter använda Betakaroten Premium som vanligt. Detta hjälper dig att behålla den djupa solbrännan längre. Samtidigt är det viktigt att du har bra rutiner för din hudvård. Efter en dag med mycket sol behöver huden ofta lite extra fukt och många väljer en mild och lugnande aloe vera gel efter en varm och solig dag.

Från tillverkarens sida rekommenderas det faktiskt att du använder Betakaroten Premium året runt. Anledningen till detta är, enligt tillverkaren, de bra aktiva ingredienserna som kan ha god effekt på både huden och det allmänna hälsotillståndet.

Om det verkligen är nödvändigt att använda betakaroten året runt är nog aningen mer osäkert. Personligen har vi bara använt Betakaroten Premium under sommarmånaderna och ändå uppnått en bra effekt!

Betakaroten Premium

Betakaroten Premium

50% på första paketet!

Vilka ingredienser finns i Betakaroten Premium?

Betakaroten premium kapslar

Betakaroten Premium innehåller en lång rad ingredienser som är noggrant framtagna för att bidra till en brunare hud. Vi tar oss en närmare titt på ingredienserna.

1. Betakaroten

Den viktigaste ingrediensen är förstås betakaroten. Betakaroten omvandlas som sagt till A-vitamin i kroppen, vilket i sin tur kan bidra till brunare hud hela sommaren.

Betakaroten Premium innehåller 15 milligram betakaroten per tablett.

2. Vitamin C

C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin och är vad som kallas ett viktigt näringsämne. I praktiken innebär det att vi måste ha en viss mängd C-vitamin i kroppen för att överleva.

C-vitamin kan också hjälpa till att motverka en mängd olika cancerformer och andra sjukdomar, och vitaminet ingår i en lång rad processer i kroppen.

Totalt innehåller Betakaroten Premium 80 milligram C-vitamin.

3. Koppar

Till skillnad från många andra kosttillskott är Betakaroten Premium tillsatt med koppar.

Koppar bidrar till att skydda och bibehålla en frisk och hälsosam hud genom optimal hudpigmentering.

4. Biotin

Biotin är ett vattenlösligt vitamin och är viktigt för omsättningen av kolhydrater, fettsyror och aminosyror i kroppen.

Innehållet av biotin i Betakaroten Premium är relativt lågt. Å andra sidan är det också väldigt sällsynt att man ser brist på det här vitaminet bland befolkningen.

Betakaroten Premium

Betakaroten Premium

50% på första paketet!

Praktisk abonnemangslösning

Betakaroten Premium finns som en praktisk abonnemangslösning.
Betakaroten Premium finns som en praktisk abonnemangslösning.

Betakaroten Premium levereras via en praktisk och prisvärd abonnemangslösning. Här slipper du helt enkelt göra manuella beställningar varje månad. Det gillar vi!

Abonnemanget har heller ingen bindningstid, och frakten är helt gratis. Jämfört med andra kosttillskott är prisnivån mycket rimlig och vi sätter stort värde på att beställningsprocessen är både användarvänlig och enkel!

Vem bör inte ta betakaroten?

Enligt forskning bör rökare undvika att använda betakaroten som kosttillskott eftersom det kan öka risken för cancer i den gruppen.

Annan forskning har också kommit fram till att gravida och ammande kvinnor bör undvika tillskott av betakaroten. Man har helt enkelt inte tillräckligt bra kännedom om hur detta kan påverka fostret/barnet.

Som alltid bör du självklart rådfråga din läkare om du är osäker!

Betakaroten Premium

Betakaroten Premium

50% på första paketet!